• URA-valmennus

  • Liiketoiminnan kehittäminen

  • Insights- valmennus

  • Henkilövalinnat

  • Johtaminen

Avoimet työpaikat

Asiakkaamme on vakavarainen Pk-yritys, joka jo viidentoistaAsiakkaamme on vakavarainen Pk-yritys, joka jo viidentoistavuoden ajan on erikoistunut teollisuuden putkistoasennuksiinKaakkois-Suomen alueella. Yrityksen voimavarana ovat pitkätja hyvät asiakassuhteet. Myynti on hyvässä ja hallitussa kasvussa.Talossa on hyvä tekemisen meininki.
Vetovastuu yrityksessä vaihtuu nykyisen toimenhaltijansiirtyessä pois työelämästä.
Haemme hänen tilalleen vahvan myyntitaustanomaavaa uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta teollisuudenkunnossapidosta. Teknisen osaamisen lisäksi toivommemyös vahvaa talouspuolen ja tietotekniikan osaamista.
Tehtävän hoito edellyttää hyvää kykyä ja asennetta täyttääasiakkaidemme tarpeet. Vastaat myös uusien asiakassuhteidenhankinnasta. Terve kunnianhimo ja vähän reilummastakintyömäärästä tykkääminen luo vahvaa pohjaamenestykselle.
Tarjoamme alan ammattilaisista koostuvan joukkueen johdettavaksija hyvästä tuloksesta kilpailukykyisen korvauksen.Saat tehtävään hyvän alkuohjauksen.Kiinnostuitko?

Soita ja kysy lisää. Luottamuksellisiintiedusteluihin vastaa ke 25.4. klo 16.30-18.00 konsultti Jari Aho J-Konsulteista puh. 0500-652 556
Hakemukset palkkatoivomuksin PDF-muodossa 6.5.mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pdf