• URA-valmennus

  • Liiketoiminnan kehittäminen

  • Insights- valmennus

  • Henkilövalinnat

  • Johtaminen

Henkilövalinta on yksi yritysjohdon vaativimpia ja kauaskantoisimpia päätöksiä.

Onnistuessaan se mahdollistaa osaltaan yrityksen menestyksen. Epäonnistuessaan se aiheuttaa usein pitkäaikaisia hankaluuksia ja on yrityksen kasvun este.

Yrityskohtaisissa kehitys- ja koulutushankkeissamme olemme valitettavan usein ollet todistamassa kuinka suuria ja kalliita hankaluuksia voi koitua kun henkilövalinnassa on epäonnistuttu. Liian moni ihminen on aivan väärässä työssä suhteessa hänen kykyihinsä ja ennen kaikkea suhteessa hänen asenteeseensa.

 

Olemme olleet auttamassa asiakkaitamme satoja kertoja heidän henkilövalinnoissaan. Palvelun räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme hoitaa koko valintaprosessin tai tehdä siitä halutun osan. Asiakas tekee aina itse lopullisen valintapäätöksen.

 

Muista henkilövalintoja tarjoavista yrityksistä uskomme poikkeavamme niin, että tarvittaessa myös valmennamme valittavan henkilön uuteen tehtäväänsä erikoiskaupan, asiakaspalvelun tai myynnin alalla. Valmennamme myös uudet esimiehet tuloskuntoon.

 

Suuremmat henkilövalinnat voidaan toteuttaa myös REKRY-koulutuksen muodossa joka antaa yritykselle erittäin kustannustehokkaan mahdollisuuden rekrytoida tehtäviinsä koulutettuja henkilöitä.

Koulutamme myös esimiehiä tekemään itse henkilövalintoja

 

 

Mikäli tarvitset apua henkilövalinnassa tai haluat antaa suorahakutoimeksiannon niin soita Jari Aholle