• URA-valmennus

  • Liiketoiminnan kehittäminen

  • Insights- valmennus

  • Henkilövalinnat

  • Johtaminen

Uudelle Uralle-valmennusohjelma on tarkoitettu työttömille tai ammatinvaihtajille jotka haluavat työn kautta kouluttautua ja työllistyä uuteen ammattiin. Valmennus antaa parhaat eväät erikoistavarakaupan myynnin tai palvelualojen vaativiin myynti- tai esimietehtäviin haluaville henkilöille. Myös useat muut toimialat tulevat hyvin kysymykseen.

Valmennus muodostuu 35 päivän lähiopetusjaksoista ja ohjatusta työharjoittelusta.Valmennuksen kokonaispituus on 7,5 kk. Aikaisemmilla valmennuksillamme työhönsijoittumisprosentti on ollut lähes 100%- kaikki halukkaat ovat työllistyneet.

 

Katso valmennuspalaute kohdasta"referenssit". Se on ollut kaikilta aikaisemmilta kursseilta kiitettävä jo vuodesta 2003 lähtien.

 

Valmennuksen läpikäyneiden ihmisten oman elämän ohjaamiskyvyt ja itsetuntemus kasvavat huomattavissa määrin.

 

Mikäli löydät jostakin tehokkamman tai paremman palautteen saaneen Ura-valmennuksen niin ole ystävällinen ja ilmoita siitä meille. Olemme ilmoituksestasi kovin kiitollisia.

 

Järjestyksessä kuudes Uudelle Uralle-valmennus käynnistyi 20.10.2008 ja päättyi 5.6.2009.Valmennukseen osallistui 27 henkilöä. Tämän kurssin työllistymisprosentti ei yltänyt aikaisempien tasolle joka oli kova takaisku. Suurimpana syynä oli työmarkkinoiden dramaattinen huonontuminen joka käynnistyi jo kurssin alkuviikoilla. Kurssipalute oli silti kiitettävä.