• URA-valmennus

  • Liiketoiminnan kehittäminen

  • Insights- valmennus

  • Henkilövalinnat

  • Johtaminen

Avoimet työpaikat

J-Konsultit Ky on vuonna 1991 perustettu yritysjohdon ja henkilöstön valintaan ja kehittämiseen erikoistunut valmennus-ja konsultointiyritys jonka kotipaikka on Kuusankoskella. Toimialueena on koko Suomi ja Baltian maat. Syksyllä 2016 alkaen toiminta-alue laajenee Teneriffalle.

Konsultti-ja valmentajaverkostomme on vuosien varrella muodostunut sangen laajaksi koostuen alansa kokeneista ammattilaisista.

Teemme myös paljon hankeyhteistyötä oppilaitosten ja muiden koulutus- ja kehittämisorganisatioiden kanssa. Verkostoomme kuuluu myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita.

 

 

Olemassaolomme oikeutus:

Autamme ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin ja tehokkaammin kuin he itse siihen pystyisivät. Tämän teemme konstailemattoman, käytännönläheisen konsultoinnin ja nykyaikaisen valmennuksen keinoin. Käytämme näissä karkeloissa kosolti huumoria, sillä tekemisen arvoisen työn pitää olla myös hauskaa.

Kuinka pieni konsultointi- ja valmennusyritys voi kertoa
luotettavasti toimintansa tasosta ja osaamisestaan?

 


Itse kerrottuna tehtävä on vähintäänkin hankala.luottamusta herättävällä tavalla.

Sen tehtävän hoitavat parhaiten asiakkaamme antamansa koulutuspalautteen muodossa. Toimintamme alussa, vuonna 1991 palautteita ei ollut lainkaan. Oli vain kova usko omaan asiaan ja halu astua yrittäjyyden maailmaan. J-Konsultit on perustettu juuri silloisen laman kynnyksellä. Samaan aikaan perustetuista alamme yrityksistä n. 80% lopetti toimintansa reilun vuoden kuluttua. J-Konsultit ei kuulunut siihen ryhmään vaan vakiinutti nopeasti asemansa markkinoilla.

Tilanne on nyt toinen asiakkaidemme antaman koulutuspalautteen määrän suhteen. Ole hyvä ja lue lisää...

Onko näyttöä onnistumisesta?

Reilut 97% palautteen antaneista, yli 11 500 koulutustilaisuuksiimme osallistuneista henkilöistä, on ruksannut palautelomakkeessamme kohdan: "suosittelen valmennusta myös muille". Mielestämme ruksi on ihan mukavassa kohdassa. Se toinen kohta olisi ollut "en suosittele valmennusta". On sinnekin jokunen ruksi tullut, tarkemmin ottaen 7 kpl.

 

Jokainen, joka on ollut tekemisissä koulutusbisneksen kanssa tietää, että tämän tason palautetta ei saa helpolla. Useimmat kilpailijamme eivät koskaan. Käy katsomassa pieni näytekoulutuspalautteestamme valikosta "referenssit" ja harkitse itse kannattaako palveluitamme käyttää. Kaikki palautteet ovat dokumentoituna toimistollamme Kuusankoskella ja tarvittaessa nähtävillä. Esittelemme ne erittäin mielellämme. Et olisi aivan ensimmäinen joka on palautteisiimme tutustunut.


Kuinka on kokemuksen määrän laita?


Olemme 24 vuoden aikana saaneet olla kehittämässä yli 650 yrityksen henkilöstöä ja liiketoimintaa. Näin pienen yrityksen edustajana tuntuu jotenkin hienolle todeta, että esim. vuonna 2008 Suomen kymmenen suurimman yrityksen joukossa on viisi asiakastamme. Mikäli tällainen ajatus olisi tullut mieleen toimintaa aloittaessamme vuonna 1991, niin "lääkitystä" olisi ilmeisesti pitänyt muuttaa runsaasti.

Valmennustilaisuuksiimme on osallistunut yli 11 500 henkilöä useilta elinkeinoelämän ja julkishallinnon osa-alueilta Suomesta ja Baltiasta. Erilaisia valmennus-tai kehittämistoimenantoja on vastullamme ollut vähää vaille 1600.


Rekrytointipalveluidemme käyttö on ollut tasaisessa kasvussa jo usean vuoden ajan kohtullisessa kasvussa.  Usein myös valmennamme valitsemamme henkilöt tehtäviinsä.Otamme jokaisen rekrytointitoimeksiannon myös asikkaidemme luottamuksen osoituksena toimintaamme kohtaan. Laajimmat rekrytointikoulutuksemme kestävät n. 100 päivää.

 

Tiedämme kuinka ihmiset saadaan toimimaan tehokkaasti ja sitoutumaan tehtäviinsä. Tähän olemme erityisesti paneutuneet rakentaessamme Jet-Pro-johtamisvalmennusohjelmaamme joka on yksi laajimmista johtamis-valmennusohjelmista Suomessa.
Matkaan on mahtunut myös paljon opettavaisia virheitä, joista olemme yrittäneet parhaamme mukaan oppia, kiitos vaativien asiakkaidemme.

 

Varmasti mukana on ollut myös paljon hyvää onnea.

 

Kuinka saamme uusia asiakkaita?


Seurantamme mukaan yli 80% uusista asiakkuuksistamme syntyy vanhojen asiakkaidemme suositusten pohjalta.

 

Tavoitteenamme on tehdä jokainen konsultointi tai valmennus niin laadukkaasti ja hyvin, että asiakas toimisi suosittelijanamme.

 

Tässä on auttanut kummasti reilu peli ja vahvasti toimintaamme ohjaava arvo "asiakas aina ensin".

 

Ehkä jotakin toimintamme tasosta kuvaa se, että ensimmäinen asiakkaamme aloitusvuodeltamme 1991 käyttää edelleen palveluitamme vuosittain. Vahva epäilyksemme on, että tämä ei tapahdu säälistä. Ainakaan enää.

 

Voiko valmennukselle antaa takuun?

 

Kyllä voi, tosin harvat antavat.Valmennuspalautteemme pitkäaikainen, kiitettävä keskiarvo 9,2 on antanut mahdollisuuden antaa asiakkaillemme ainutlaatuisen takuun.

 

Mikäli valmennettava on syystä tai toisesta pettynyt saamansa valmennuksen tasoon palautamme valmennushinnan hänelle takaisin pikimmiten. Syytä emme kysy, mikäli valmennettava ei sitä halua kertoa.

 

Jos näin käy meillä on peiliin katsomisen paikka ja olemme itse eniten pettyneitä omaan toimintaamme.

 

Aika reilua,vai mitä? Virkistäppä päivääsi ja kysy vastaavaa takuuta joltakin toiselta konsultointi-tai valmennusyritykseltä.

 

Ovatko asiakkaamme käyttäneet takuuta?


Kyllä. Takuutapauksia on toiminta-aikanamme ollut 2 kpl.

 

Toinen ei syytä ilmoittanut, emmekä sitä kysyneet. Toisessa palautteessa luki: "Muuten hyvä, mutta akateemiselle henkilölle liian brutaali." Näinkin voi käydä.

 

Arvostamme asiakkaamme mielipidettä tässäkin tapauksessa, mutta valmennustyyliämme emme ole muuttaneet.

Otteet ovat joskus kieltämättä aika ronskit. Emme kuitenkaan usko itsekään näin hyvään asiakastyytyväisyyteen. Suomalainen ei vaan ole kovin hanakka reklamoimaan. Asiakastyytyväisyyden määrää aina loppupelissä asiakkaan odotukset ja niiden täyttyminen.

Etusivun lopuksi

Ovatko asiakkaamme aina oikeassa ja olemmeko heidän kanssaan samaa mieltä? Eivät ole, emmekä aina ole heidän kanssaan samaa mieltä. Parhaimpien kanssa olemme painineet ja vääntäneet kättä jo vuosikausia. Ja tuloksia on tullut.

 

Muutenhan meitä ei juuri tarvittaisi.

 

Kiitos, että luit näin pitkälle. Kuulut siihen harvinaiseen joukkoon joka jaksaa lukea pitkänkin tekstin etusivulta.

Olisi todella hienoa, jos antaisit sivujemme sisällöstä palautetta ja parannusehdotuksia yhtydenottosivumme kautta.

Terveisin Jari Aho,konsultti ja valmentaja