• URA-valmennus

  • Liiketoiminnan kehittäminen

  • Insights- valmennus

  • Henkilövalinnat

  • Johtaminen

Jet-Pro14-johtamiskoulutus

 

Haluatko oppia paremmaksi johtajaksi ja varmistaa oman urakehityksesi?

Mikäli vastauksesi on KYLLÄ, niin investoi itseesi ja osallistu johtamiskoulutukseen joka on saanut kiitettävän palutteen jo vuodesta 1994 lähtien.

Kursseja on ollut jo 13 joille on osallistunut yli 200 henkilöä. Koulutus käy kaikille toimialoille. Jet-Pro johtamiskoulutus on ollut jo useita vuosia yksi Suomen laajimpia johtamiskoulutuskokonaisuuksia.

 

Jet-Pro-johtamiskoulutus valmentaa johtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen antaen samalla erinomaiset valmiudet ja työkalut kasvamiseen niin johtajana, esimiehenä kuin ihmisenäkin.
Koulutus kattaa tärkeimmät johtamistyön osa-alueet, painottuen voimak-kaasti ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen, ihmisosaamiseen ja käytännönläheisyyteen.
Koulutusjaksoihin liittyvät etätyöt tehostavat hyvin oppimista.

Kouluttajina toimivat liikkeenjohdon ja johtamiskoulutuksen raskaan sarjan ammattilaiset.

Työn ohella suoritettava laaja kokonaisuus muodostuu kymmenestä kolmen
päivän (to-la) lähiopetusjaksosta ja etäopiskelusta.

Koulutuspalaute kaikilta 13 aikaisemmalta kurssilta on ollut kiitettävä ja ryhmähenki mahtava. Tavoitteenamme on pitää koulutuksen taso kiitettävänä myös jatkossa.

Räätälöimme myös lyhyempiä  valmennuskokonaisuuksia asiakkaidemme tarpeisiin.

Huomaa kuitenkin, että pitkäkestoinen koulutuksemme vaatii hyvää sitoutumista ja aitoa halua kehittyä esimiehenä. Jos sinulle on tärkeintä saada ainoastaan todistus tutkinnosta, niin ehkä on parempi, että hakeudut johonkin muuhun koulutukseen -  niitä on kyllä tarjolla.

Jos sitävastoin haluat tulla paremmaksi johtajaksi ja oppia hallitsemaan omaa elämääsi paremmin ilmoittaudu koulutukseen. Et tule katumaan ja samalla on mahdollista suorittaa Johtamisen erikoisammattitutkinto. Meille on tärkeää, että sinä kasvat ihmisenä ja johtajana.

Haluatko tietää kuinka monen koulutuspäivän jälkeen esimiehet huomaavat ajattelevansa ja käyttäytyvänsä selkeästi eri tavalla kuin ennen koulutusta?

Vastauksen tähän saat soittamalla konsultti Jari Aholle puh. 0500-652 556 milloin vaan. Tulet hämmästymään. Sinun kannattaa soittaa erityisesti mikäli sunnittelet organisatioosi johtamiskoulutusta tai aiot itse osallistua johtamiskoulutukseen.

Katso sivun alalaidasta Jet-Pro-johtamiskoulutuksen palautteita. Näet pienen otannan mielipiteistä, jotka ehkä helpottavat päätöstäsi tulla mukaan koulutukseen.

Koulutus järjestetään Etelä-Suomen alueella, asiaakkaalle sopivassa paikassa.

Koulutuksen tarkemmasta sisällöstä kertoo kurssin johtaja,
konsultti ja valmentaja Jari Aho J-Konsulteista.Soita puh.0500-652 556.

 


 

Me allekirjoittaneet pohdimme samaa syksyllä 2004, ja teimme päätöksen osallistua Jet-Pro koulutukseen. Tätä kirjoittaessamme kurssimme on puolivälissä.
Vaikka kurssi loppuisi jo tänään se on maksanut itsensä takaisin monin kerroin. Odotukseni ovat täyttyneet ja paikoin ylittyneetkin, joskin kurssi vaatii aktiivista otetta ja panostusta etätehtäviin ja kurssimateriaaliin. Etätehtävien vahvuus on siinä, että ne voi tehdä, testata ja jalkauttaa omalla työpaikalla.
Haluatko keskustella? Päivi Pakkanen, asiakaspalvelupäällikkö Altia Oyj
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen   puh. 09-133 1319


Kurssi on ollut todella mahtava, myös porukkamme on ollut upea sekä yhteistyökykyinen. Keskuudessamme on vallinnut todellinen tiimihenki. Olemme kaikki halunneet oppia paremmiksi ihmisinä ja parantaa ihmisosaamis- ja muita johtamistaitojamme. Kurssi on antanut mahtavia eväitä omaan elämään ja itse kunkin työhön.Ryhmämme koostuu hyvin monen alan taitajista; se on ollut rikkaus. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, joilla on halu edetä urallaan, kehittyä ihmisenä sekä kehittää ihmisosaamis- ja muita johtamistaitojaan.
Juhana Parkkinen, seurakuntapuutarhuri Forssa, omaehtoisella opintovapaalla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen   puh 050-3814476

Vertailin/mietin ennen koulutukseen ilmoittautumista myös muita johtamiskoulutusvaihtoehtoja, jotka olisivat olleet lyhempikestoisia. Päädyin Forssan ammatti-instituutin koulutukseen aiemman kokemukseni ja työkavereiden suositusten pohjalta. Kokemukseni nyt on, että asioiden sisäistäminen ja todellisten muutosten aikaansaaminen vaatii pitkäkestoisen koulutuksen. 30 pv:n uhraaminen itsensä kehittämiseen kannattaa ehdottomasti.
Mikäli haluat panostaa itseesi ja osaamisesi johtamistyössä, suosittelen sinulle hakeutumista JetPro-johtamiskoulutukseen.Sinulta vaaditaan itsesi likoon laittamista, positiivista asennetta ja ennen kaikkea halua kehittää itseäsi ihmisenä ja johtajana. Kolmen päivän kuukausittaisen opiskelujakson lisäksi etätehtäviin syventyminen vaatii merkittävän ajankäytön. Etätehtävät ovat pääasiassa oman johtamisen kehittämistä, joten parhaimmillaan etätehtävien teko on osa normaalia työntekoa.
Soita Kauko Kärkkäinen, metsävaratietopäällikkö, UPM-Metsä, 0400-177308

Olen saanut paljon erilaisia eväitä ja ajatuksia, ihmisten ja asioiden johtamiseen. Ryhmän kanssa käydyt keskustelut ovat herättäneet ajattelemaan asioita monenlaisista näkökulmista. Hienon lisämausteen kurssiin on tuonut itsetutkiskelu.
Tarja Elo-Rikassaari, Raha-automaattiyhdistys,
040-760 2882, \n Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Me allekirjoittaneet olimme samassa tilanteessa syksyllä 2003 ja päätimme osallistua koulutukseen. Alla on kokemuksiamme ja ajatuksiamme koulutuksen päätöspäivänä 2.11.2004.
"Kun motivaatiosi on korkea ja haluat kehittyä johtajana, tämä koulutus on juuri sinulle. Tulet kehittymään ihmisenä ja johtajana. Antaa Sinulle todellisen mahdollisuuden muuttua paremmaksi johtajaksi".
Pekka Björkbacka, operaatiopäällikkö UPM Oyj Metsä puh. 0400-182 081
Mikael Bäckman, piiripäällikkö UPM Oyj Metsä puh. 0400-267 178

"Työelämän tarpeisiin räätälöitynä koulutus soveltuu kaikille riippumatta henkilön asemasta ja työtehtävistä. Koulutus vaatii paneutumista ja aikaa, mutta siitä saavutettava hyöty on vaivan arvoinen. Johtamistaitojen kehittämisen lisäksi koulutuksessa paneudutaan myös yleisiin elämänhallintaan liittyviin asioihin. Koulutuksessa saamamme kokemuksen myötä suosittelemme sitä kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille".
Kimmo Malin, yrittäjä Päijänteen Metsäpalvelu Ay puh. 040-839 2248
Jari Vahanto, ostoesimies UPM Metsä puh.0400-220 696

"Lähdimme hakemaan eväitä johtamiseen, mutta saimme myös kokonaisvaltaisesti eväitä työ- ja yksityiselämän kehittämiseen. Kurssilaisten keskeinen mielipiteiden ja kokemusten vaihto on tuonut runsaasti uusia ideoita. Koulutuksen aikana tehdyt etätyöt ovat olleet liitettävissä oman työyhteisön kehittämiseen sekä palvelleet myös Jet-tutkinnon vaatimusten täyttämisessä".
Pentti Kiiskinen, tiimiesimies Metsähallitus puh. 0205 644266
Pauli Otava, hankintaesimies Vierumäen Teollisuus Oy puh. 0400-252 870.

"Jos haluat uutta näkemystä johtamiseen, haluat kehittyä ihmisenä ja johtajana, on tämä koulutus juuri sinulle tarkoitettu. Pohdimme Jet-Pro-koulutukseen osallistumista, koska olimme käynyt jo erilaisia yrittäjäkursseja. Mutta tämä ylitti kaikki odotuksemme!"
Jari Nieminen, yrittäjä Pesula X Oy puh. 0400-646 503
Jani Toivonen, Pohjois-Kymen Sähkötarvike 05-744 2212